Personvern

PERSONVERNERKLÆRING FOR SOUND MIND RELASJONELL HELSE

1. BEHANDLINGSANSVARLIG

Tone Lise Haraldseid er på vegne av Sound Mind Relasjonell Helse behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

2. PERSONOPPLYSNINGER SOM LAGRES

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, kjønn, fødselsdato. I tillegg lagres også informasjon relevant for behandling. Deriblant journalføring av terapi timene.

3. FORMÅL MED BEHANDLINGEN

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Formålet er å kunne yte best mulig helsehjelp.

4. GRUNNLAGET FOR BEHANDLINGEN

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Dette gjelder også informasjon som journalføres basert på terapi timene for å kunne yte en sammenhengende, god og effektiv behandling. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b). 

5. INNHENTING AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt våre ansatte i forbindelse med ditt kjøp. Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). 

6. UTLEVERING AV OPPLYSNINGER TIL TREDJEPARTER

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det eller dette er avtalt med deg.

7. SLETTING AV PERSONOPPLYSNINGER

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i 3 år.

8. RETTIGHETER FOR DEN REGISTRERTE

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

9. INFORMASJONSSIKKERHET

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

10. VIDEOSAMTALER

Vi utfører terapi over nett via Whereby som følger retningslinjene fra European General Data Protection Regulation (GPDR). Følg linken for å lese mer: 

 https://whereby.com/information/tos/privacy-policy/

KONTAKTINFORMASJON

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende email:

tlterapi@soundmind.no